به گزارش مشرق، برنا به نقل از پايگاه خبري ريبل نيوز نوشت: دولت اوباما قصد دارد 205 ميليون دلار به منظور تقويت قواي نظامي رژيم صهيونيستي به اين رژيم پرداخت کند.
بر اساس اين گزارش، اين کمک نظامي در شرايطي به اسرائيل پرداخت مي شود که دولت آمريکا در اوضاع کنوني يکي از قابل توجه ترين موارد کاهش هزينه هاي دولتي را در تاريخ اين کشور تجربه مي کند، سوي ديگر آمريکا هم اکنون با بحران مالي شديدي دست و پنجه نرم مي کند.
اين گزارش در ادامه مي افزايد: مبلغ مورد نظر قرار است در صنعت باتري سازي براي سيستم موشکي گنبد آهني اين رژيم مورد استفاده قرار گيرد.
اين سامانه موشکي ميتواند راکتهاي شليکشده به سوي اراضي اشغالي را رهگيري کند.
کنگره آمريکا اين مبلغ را در بودجه سال جاري ميلادي لحاظ کرده است و اين در حالي است که آمريکا ساليانه سه ميليارد دلار به رژيم صهيونيستي کمک مالي مي کند.
داود خيرالله کارشناس مسائل سياسي در آمريکا در اين باره مي گويد:آمريکا به رژيمي کمک مي کند که از نظر مالي اوضاع مناسبي دارد. اين در حالي است که کمک مالي آمريکا به اسرائيل از کمک مالي اين کشور به کشورهاي در حال توسعه بسيار بيشتر است.
از سوي ديگر روزنامه صهيونيستي جروزالمپست گزارش داده است که مجلس نمايندگان آمريکا تامين بودجه برنامه سامانه دفاع موشکي اسرائيل را به بالاترين ميزان خود رسانده است و براي سال 2011 مبلغ 422.7 ميليون دلار را در نظر گرفته است.
همچنين هفته گذشته، کميته فرعي کميسيون دفاعي مجلس نمايندگان آمريکا، 95.7 ميليون دلار به بودجه اوليهاي که کاخ سفيد براي برنامه سامانه دفاع موشکي آرو و "ديويد سلينگ" در نظر گرفته بود، اضافه کرد.
حدود 108.8 ميليون دلار از اين بودجه براي توسعه سامانه دفاع موشکي "آرو 3 " هزينه خواهد شد و 205 ميليون دلار نيز براي سامانه دفاع موشکي کوتاه برد "گنبد آهني" استفاده ميشود.
اين در شرايطي است که تامين بودجه سامانه دفاع موشکي رژيم صهيونيستي از محل پرداخت ماليات شهروندان آمريکايي تامين ميشود. بحران اقتصادي همچنان در آمريکا ادامه دارد و نرخ بيکاري در اين کشور همچنان باعث نگراني مقامات آمريکايي است.
علاوه بر اين هفته گذشته دولت آمريکا به دليل اختلاف موجود ميان جمهوري خواهان و دموکراتها بر سر ميزان کاهش بودجه اين کشور، در آستانه توقف فعاليتهاي مالي خود قرار گرفته بود. قانونگذاران امريکايي براي پرهيز از اين وضعيت، توافق کردند 38 ميليارد دلار از هزينههاي دولت کم شود.
رولين آمور، اقتصاددان، در اين زمينه معتقد است: آمريکا در حال حاضر در آستانه ورشکستگي است، بنابراين يا خودمان بايد به صرفهجويي اقتصادي تن دهيم يا اين اتفاق خواه ناخواه رخ خواهد داد.
وين مدسن، تحليلگر سياسي آمريکايي، نيز در اين زمينه مي گويد: به نظر من اين اقدام دولت نشان ميدهد که حتي در شرايط دشوار اقتصادي نيز منافع اسرائيل بر منافع ملي آمريکا برتري دارد.
اکثريت اعضاي کنگره آمريکا از لابيهاي متنفذ طرفدار اسرائيل پول و هداياي مالي دريافت ميکنند. در مقابل رژيم تل آويو نيز اين مزيت را براي اعضاي جديد کنگره قائل شده است که بدون هزينه به اراضي اشغالي سفر کنند تا به ظاهر از آنچه که نيازها و نگرانيهاي مهم امنيتي اين رژيم ناميده شده، مطلع شوند. لابيهاي اسرائيلي در امريکا هزينههاي هنگفتي را صرف مي کنند، تا از انتخاب مجدد نمايندگاني که به خود جرات دادهاند عليه منافع اسرائيل سخن بگويند، جلوگيري کنند. به همين دليل است که بسته کمکي آمريکا به رژيم اسرائيل يکي از معدود مواردي است که جمهوريخواهان و دموکراتها بر سر آن از ابتدا توافق داشتند.
گفته ميشود رژيم اسرائيل قصد دارد تعداد سامانههاي عملياتي خود را به مجموع 10 سامانه تا سال 2015 برساند.